Grupa 047 je bend za vjenčanje koji u istom sastavu djeluje više od 15 godina. Iza nas je nekoliko stotina odsviranih vjenčanja, a galeriju naših mladenaca možete pogledati ovdje.

Što znači biti bend za vjenčanje?

Biti bend za vjenčanje odgovoran je posao za koji je potrebno puno godina iskustva i predan rad. Svako vjenčanje specifično je na svoj način i zahtjeva individualan pristup sa više različitih aspekata.

Repertoar

Repertoar za vjenčanje je priča koju je teško staviti u bilo kakve okvire. Bend za vjenčanje koji je na nivou mora neprestano tijekom svečanosti pratiti situaciju i voditi računa da u pravom trenutku svira prave stvari. Glazba treba biti ukusna i prigodna, a u prvom redu moraju se poštivati želje mladenaca kako se repertoarom ne bi izišlo izvan unaprijed definiranih okvira. Tijekom godina susreli smo se sa mnoštvom različitih situacija i naša velika prednost u tom dijelu je što se repertoarom možemo prilagoditi svakoj situaciji. Uspješno smo odradili vjenčanja sa pretežito narodnom glazbom, ali i potpuno suprotno, i vjenčanja sa pretežito pop/rock glazbom. Zbog toga mislimo da je širok i raznolik repertoar jedna od naših velikih prednosti koja nas čini pravim izborom kada tražite bend za vjenčanje. Naravno da repertoar nije jedino što pridonosi dobrom i uglađenom dojmu na svadbi…

Protokol

Protokol na vjenčanju je također nešto čega svaki dobar bend za vjenčanje mora biti svjestan. Uspješnu vjenčanje čini kombinacija više aspekata, nikad samo jednog i zato je protokol još jedna od stvari koja mora biti na nivou. Tempirati glazbene setove sa trenucima kada se poslužuje hrana zahtjeva usku i konstantnu komunikaciju i koordinaciju između benda i osoblja u sali. Najčešće je to nešto čega mladenci ne bi trebali biti svjesni i što bi iz njihove perspektive trebalo teći glatko i neprimjetno. Zbog toga se i u ovom dijelu smatramo vrlo kompetentnima jer smo u svim objektima u kojima smo svirali imali odličnu suradnju sa osobljem što je uvijek rezultiralo minimalnim pauzama bilo da se radilo o serviranju hrane, izvoženju torte ili protokolu darivanja.

Komunikacija sa publikom

Komunikacija sa publikom je nešto što nikako ne bi smjeli izostaviti. Biti pristupačan i duhovit, a istovremeno ozbiljno i profesionalno odraditi svoj posao je također nešto čemu pridajemo puno pažnje. Zadovoljiti ukus mladenaca na vjenčanju vrlo je  važno, ali imajući to na umu, zadovoljiti i sve ostale ukuse predstavlja puno predanog angažmana. Primijetiti kako ljudi reagiraju u određenim situacijama i prilagoditi se u hodu naša je velika prednost. Naše skromno mišljenje je da smo bend za vjenčanje koji još nije odsvirao dvije iste svadbe. Iako se određene pjesme od svadbe do svadbe mogu ponoviti jer spadaju u takozvane evergreen-e, sve ostalo je potpuno ovisno o situaciji i prema tome nikad isto.

Pojavnost

Ostaviti dojam kompaktne ekipe koja cijeni čast sviranja na nečijem vjenčanju je ništa drugo nego veliko hvala od nas mladencima. Uredno odjeveni i u istom tonu, lijepo složena oprema, vlastita rasvjeta za pozornicu i na kraju dolazak na lokaciju sa vlastitim kombijem odaje dojam benda koji visoko cijeni svoj poziv i u tom kontekstu se trudimo biti najbolji što možemo.

Zaključak

Voljeti ono što radiš temelj je svakog dobro odrađenog posla. Biti bend za vjenčanje naš je poziv koji nas je okupio pred više od 15 godina i tom cilju predano služimo iz dana u dan. Ovom prilikom se od srca zahvaljujemo svim mladencima koji su nam kroz sve te godine dali svoje povjerenje i koji su nam omogućili da kroz dobiveno iskustvo stasamo u jedan od najtraženijih bendova za vjenčanja na području Karlovca i šire.

Kontaktirajte nas putem naše stranice kontakt za više informacija.

Hvala, Vaša Grupa 047

u

Zašto Grupa 047?

 • Preko 15 godina iskustva
 • Širok repertoar pjesama
 • Povoljni i s istom cijenom oduvijek
 • Odgovorni i fleksibilni
 • Uvijek s voljom i na vrijeme
 • Kvalitetan razglas i instrumenti
 • Kratke pauze

Prijatelji i suradnici

 • New Art Studio, Duga Resa
 • Stolarija Žalac, Krašić
 • 047 Light, Duga Resa
 • Hotel Frankopan, Duga Resa
 • Video Studio Filip, Karlovac
 • Foto Nika, Karlovac
 • Tamburaški Sastav Skitnice, Karlovac

Izrada web stranica

New Art Studio je tim koji svojim znanjem zatvara kompletan krug u poznavanju Internetskih tehnologija. Od 2002. godine pa do danas uspješno smo završili mnoštvo različitih projekata. Konstantnom edukacijom osiguravamo uspješnu implementaciju najnovijih web tehnologija u sve projekte. Više...