Grupa 047

Članovi

Ovo je ekipa od koje se sastoji Grupa 047 🙂 Više detalja ispod svakog od nas…

Alen

Alen

Bubanj, vođenje protokola

Najstariji po stažu i najglasniji član benda (bubnjar). Istaknuti član kad su u pitanju dogovori oko svadbi i ostalih događaja. Zadužen za protokol i dobar takt ovog benda.

Miro

Miro

Harmonika, klavijature, vokal

Član benda od prvih dana. Veliki zaljubljenik u glazbu i svoj instrument harmoniku. Nekoga tko će pjesmu odsvirati s toliko duše vjerojatno nije baš lako naći.

Goran

Goran

Klavijature, vokal

Umjetnička duša ovog benda, klavijaturista i glavni krivac za većinu autorskih pjesama. Ne postoji harma koju ne može čuti kao ni izgovor za one koji je nisu u stanju odsvirati.

Krešo

Krešo

Bas gitara, vokal

Basista i časnik za moral ovog benda. Nema situacije koja mu može poljuljati optimizam i nema pjesme koju ne može otpjevati. Sve što radi radi sa svim srcem.

Ivan

Ivan

Gitara, vokal

Gitarista i glavni informatičar u bendu. Krivac za postojanje ovih web stranica kao i ostalih promidžbenih materijala. Samo izvrsnost ima šanse zadovoljiti njegove kriterije.

Ford

Ford

Obični Fizički Radnik (OFR)

Najnoviji član i najveći fizički radnik ovog benda. Uvijek žedan! Nema lokacije na karti kamo nas nije doveo, ali i to je samo početak. Član za kojim se svi okreću kad prođe.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite angažirati za svečanost bilo kakvog tipa to možete učiniti putem kontakt forme. Kliknite gumb...