Grupa 047

Grupa 047

U svojih 10+ godina postojanja i rada Grupa 047 se svojim repertoarom profilirala uglavnom za svadbe. Zbog toga, kad nas netko upita kakav smo bend najradije i kažemo da smo bend za svadbe.

Raznolik repertoar pjesama nam daje mogućnost odraditi potpuno narodnu svadbu, ali i potpuno zabavnu ili rock svadbu. Svaki događaj unaprijed planiramo i dogovaramo kako bi sve proteklo u najboljem redu. Za vrijeme trajanja svadbe pažljivo koordiniramo naš nastup sa rasporedom iznošenja hrane kako se ne bi dogodile neplanirane i duge pauze. Volimo reći da sa naše svadbe i stari i mladi idu kući zadovoljni U svojoj ponudi, nudimo i osnovne svjetlosne efekte, balončiće i maglu. Ako vas ovaj kratki tekst nije uvjerio u to da smo odličan izbor, molimo vas, nazovite ili pošaljite email, bit će nam drago odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kratka povijest benda

Počeci Grupe 047 sežu u 2002.g. kad se je dogodio raspad tada relativno popularne grupe Bravo bend. Nedugo nakon toga tri člana: Alen, Miro i Krešo odlučili su okušati sreću i oformiti novi bend kojeg su nazvali Grupa 047. U sljedećih 10 godina dogodilo se nekoliko rošada članova da bi pred tri godine bend došao na svoje u punom peteročlanom sastavu. Ovom prilikom zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su određeno vrijeme proveli radeći u Grupi 047 i koji su nam pomogli da se bend profilira i uobliči u uspješnu i profesionalnu ekipu kakva smo danas.

Grupa 047 danas

Danas je Grupa 047 iskusan i profesionalan bend koji je sposoban odraditi sve što možete poželjeti. Raznolikim repertoarom pjesama možemo zadovoljiti svačiji ukus. Iako volimo reći da smo bend za svadbe to nikako ne znači da su nam svadbe jedina stručnost jer sa zadovoljstvom možemo reći da smo svirali na mnogim drugim događanjima kao što su: koncerti, dočeci Nove godine, domjenci, krstitke, firme, proštenja, vatrogasne zabave i sl.

Autorski CD

2010. godine Grupa 047 je napravila korak prema profesionalnim vodama i izdala autorski nosač zvuka pod nazivom Zora. Više o našem prvijencu možete pročitati ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite angažirati za svečanost bilo kakvog tipa to možete učiniti putem kontakt forme. Kliknite gumb...